Binnenzwembad

Bent u geïnteresseerd in een binnenzwembad?

Van een binnenzwembad kun je zowel ’s zomers als ’s winters genieten. Dankzij onze jarenlange expertise in het ontwerpen en aanleggen van de mooiste zwembaden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij weten als geen ander dat niet ieder zwembad hetzelfde is, daarom richten wij ons op kwalitatief maatwerk en doen we ons best om in alle wensen van de klant te voorzien. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het volledige traject.

Voor de aanleg van een binnenzwembad heeft u een stedenbouwkundige vergunning nodig, maar dankzij een vrijstellingsregeling van Ruimtelijke Ordening zijn er behoorlijk wat mogelijkheden om een binnenzwembad zonder vergunning aan te leggen. Wij helpen u als klant graag hiermee verder.

Wanneer u heeft besloten een binnenzwembad aan te leggen, wenst u natuurlijk professioneel en degelijk advies. Een zwembad aan laten leggen door Bpools vindt geheel volgens uw wensen plaats. Wij bieden zwembaden van hoogwaardige kwaliteit aan, waarbij we ook zwembadverwarming en zuiveringstechniek. Of u nu kiest voor een enkel zwembad of een volledige integratie met afwerking, bij Bpools geldt: ‘The sky is the limit’.

 

Binnenzwembad

Kom gerust langs om ons assortiment te bekijken. Wij adviseren u ter plekke graag over alle mogelijkheden die wij kunnen bieden, waarbij u uw voorkeuren kunt aangeven. Geen project is te hoog gegrepen voor ons. Bpools is dé specialist op het gebied van binnenzwembaden.

Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons!