Inbouw zwembad

Is het hebben van een eigen inbouw zwembad altijd al uw droom geweest? Dan kan Bpools voor u deze droom werkelijkheid maken! Wij staan voor u klaar met ons gericht vakmanschap en een groot assortiment. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het ontwerpen en het aanleggen van inbouw zwembaden. Deze ervaring is van belang, aangezien geen enkel zwembad hetzelfde is. Het leveren van kwaliteit en de wensen van de klant staan bij ons centraal. Dit garanderen wij dan ook! De klant zal om deze reden ook gericht begeleid worden tijdens dit proces. Dit maakt een inbouw zwembad door Bpools voor u de beste keuze!

De begeleiding begint met het adviseren betreffende de vereiste van een stedenbouwkundige vergunning bij de aanleg van een buitenzwembad. Echter zijn er dankzij de vrijstellingsregeling van Ruimtelijke Ordening talrijke mogelijkheden zonder vergunning. Bpools helpt u graag met dergelijke zaken door middel van onze gekende expertise. Wij leveren en bundelen deze vakbekwaamheid dan ook in de wensen van uw inbouw zwembad. We werken zowel in het binnenland als in het buitenland om dit te verwezenlijken!

Indien u de keuze maakt om uw inbouw zwembad door Bpools te laten realiseren, dan kunt u rekenen op gericht professioneel advies door onze ervaring en deskundigheid. Onze inbouw zwembaden zijn van hoge kwaliteit, ongeacht het type inbouw zwembad. Er zijn namelijk zwembaden voor iedereen! Naast het leveren van inbouw zwembaden en het integreren van deze zwembaden met vakkundige afwerking, is er de mogelijkheid dat Bpools ook de zwembadverwarming en de zuiveringstechniek verzorgt. De keuze ligt geheel bij de klant!

Heeft u interesse in onze inbouw zwembaden of heeft u besloten om met ons de uitdaging aan te gaan? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken! Hierbij krijgt u de kans om ons assortiment van binnen- en buitenzwembaden te bezichtigen. Wij zullen voor u klaarstaan voor vragen, voorkeuren of het adviseren over de mogelijkheden. Bpools is dan ook de specialist voor het realiseren van uw wensen op het gebied van inbouw binnen- en buitenzwembaden. Geen project is voor ons te hoog gegrepen. Bij Bpools geldt dan ook het motto ‘the sky is the limit’!

 

buitenzwembad