Zwembad in uw tuin

Heeft u altijd al een privé zwembad in uw tuin willen hebben? Bpools is dan voor u de beste keuze om deze droom te realiseren! Bpools beschikt immers over een aanzienlijk assortiment. Wij zorgen dat er voor elke klant een droomzwembad bij zit. De zwembaden worden namelijk op maat gemaakt voor uw tuin, gezien de diversiteit van zwembaden en tuinen. Daarnaast hebben wij jarenlange bedrevenheid in het ontwerpen en aanleggen van zwembaden in tuinen. Door middel van onze expertise en gedrevenheid staan wij voor u klaar om uw wensen te realiseren!

Om uw dromen te kunnen verwezenlijken is het van belang dat u zo goed mogelijk wordt betrokken in het traject voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin. Wij zorgen dan ook voor gepaste begeleiding. Dit vangt aan met het informeren over een vereiste stedenbouwkundige vergunning voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin. Dankzij de vrijstellingsregeling van Ruimtelijke Ordening zijn er echter opties zonder deze vergunning mogelijk. Dit is een van de vele specialiteiten waarmee Bpools u van dienst kan zijn! Het plaatsen van zwembadverwarming en zuiveringstechnieken in uw tuin behoren ook tot onze werkzaamheden. Onze vakkennis zetten wij dan ook door in het construeren van een zwembad in uw tuin met een uitstekende afwerking.

Het leveren van kwaliteit staat bij Bpools centraal. Onze zwembaden beschikken dan ook over uitzonderlijke kwaliteit, ongeacht het model van het zwembad. Indien u voor Bpools kiest, kunt u rekenen op gerichte en professionele advisering betreffende alle mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om uw wensen te vervullen met betrekking tot een zwembad in uw tuin in zowel het binnenland als het buitenland.

 

Zwembad Tuin

 

Heeft u interesse gekregen in de diensten die Bpools levert? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak maken. Wij verwelkomen u graag voor het bespreken en adviseren van de mogelijkheden voor een zwembad in uw tuin. Daarnaast krijgt u ook de kans voor het bevragen van thema’s en het uitspreken van uw voorkeuren. Er is ook de gelegenheid voor het bezichtigen van ons scala aan zwembaden voor in tuinen. Bpools beschikt over droomzwembaden voor iedereen. Wij onderscheiden ons dan ook door het motto ‘the sky is the limit’!